top of page

Infoa kampaukseen ja meikkiin valmistautumiseen

Kampaus

HUOM! Jos omistat karheat luonnonkiharat/taipuisat hiukset, sinun ei tarvitse noudattaa näitä ohjeita. Lisää ainoastaan muotovaahto normaalin rutiinisi lisäksi. Jos toiveenasi on sileähkö kampaus, voit myös suoristaa hiukset etukäteen.

1. Kunnollinen pesu mielellään edellisenä iltana kahteen kertaan. Jos mahdollista, käytä syväpuhdistavaa shampoota. Pese hiukset tuuheuttavilla tuotteilla mieluummin kuin hoitavilla ja silottavilla.

– hoitoainetta vain latvoihin ohuesti ja huolellinen pesu. Vältä silottavia ja rakennepaikkaavia tuotteita myös hoitoaineissa.

– Hiusöljyjä tulisi välttää päivää ennen kampausta, sillä ne heikentävät kiharoiden sekä kampauksen pysyvyyttä.​

2. Käytä pyyhekuiviin hiuksiin reilusti  muotovaahtoa ja halutessasi myös kiharasuihketta/suolasuihketta. Puristele tuotteet hiuksiin. Tämän jälkeen kuivaa hiukset huolellisesti, mielellään pää alaspäin jos toiveena on muhkea kampaus. Voit myäs harjata hiukset kevyesti. Muotovaahto on tärkeä esivalmistelu erityisesti jos kampaustoiveena on kiharat.

​3. Pyöräytä hiukset kevyesti nutturalle tai letille yöksi.

Meikki

1. Kuori kasvot huolellisesti (erityisesti kuivat kohdat) pari päivää ennen meikkiin tuloa. Vältä kuitenkin liian vahvoja tuotteita, jotta iho pysyy ehjänä. Tähän paras olisi kemiallinen kuorinta, ei hankaavia helmiä sisältäviä tuotteita. 

​2. Pese kasvot huolellisesti edellisenä iltana ja rasvaa paksulla kosteuttavalla rasvalla yötä vasten, esimerkiksi bepanthen on erittäin hyvä - muista huulet myös! Tähän käy myös oliiviöljy tai muu hoitava öljy.

3. Pese kasvot aamulla ennen meikkiä miedolla pesunesteellä tai -maidolla. Rasvaa kasvot tämän jälkeen, vältä paksuja öljyisiä rasvoja. Käytä vain kevyesti imeytyviä rasvoja tai seerumeja, jotta rasvaa ei jää ihon pintaan meikin alle. Laita huulin paksua rasvaa/bepanthenia.

Extra vinkki;   Mikäli haluat, että kasvosi ovat aivan extra täydelliset meikkiä varten, niin suosittelen sheivaamaan kasvot edellisenä iltana. Useasti ihon pinnalla kasvaa näkymätöntä haituvaa, joka ei periaatteessa haittaa, mutta meikki näyttää vielä astetta paremmalta ja sileämmältä, kun näitä ei ole. Jos et ole varma tästä stepistä niin älä tee, emme halua vahinkoja ennen meikkiä :)

bottom of page