Infoa kampaukseen ja meikkiin valmistautumiseen

Kampaus

1. Kunnollinen pesu mielellään edellisenä iltana kahteen kertaan. Jos mahdollista, käytä syväpuhdistavaa shampoota. Pese hiukset tuuheuttavilla tuotteilla mieluummin kuin hoitavilla ja silottavilla.

– hoitoainetta vain latvoihin ohuesti ja huolellinen pesu. Vältä silottavia ja rakennepaikkaavia tuotteita myös hoitoaineissa.

– Hiusöljyjä tulisi välttää päivää ennen kampausta, sillä ne heikentävät kiharoiden sekä kampauksen pysyvyyttä.​

2. Käytä pyyhekuiviin hiuksiin reilusti  muotovaahtoa ja halutessasi myös kiharasuihketta/suolasuihketta. Kampaa tuotteet tukkaan harvapiikkisellä kammalla. Tämän jälkeen kuivaa hiukset huolellisesti, föönaa ronskilla kädellä, jotta hiuksiin saadaan tekstuuria ja vältä siloittelua harjalla- käytä mielummin käsiä puristelevin ottein kuivauksen apuna. Muotovaahto on tärkeä esivalmistelu erityisesti jos kampaustoiveena on kiharat.

​3. Pyöräytä hiukset kevyesti nutturalle tai letille yöksi.

Meikkaus

1. Kuori kasvot huolellisesti (erityisesti kuivat kohdat) pari päivää ennen meikkiin tuloa. Vältä kuitenkin liian vahvoja tuotteita, jotta iho pysyy ehjänä.

​2. Pese kasvot huolellisesti edellisenä iltana ja rasvaa paksulla kosteuttavalla rasvalla yötä vasten.​

3. Pese kasvot aamulla ennen meikkiä miedolla pesunesteellä tai -maidolla. Rasvaa kasvot tämän jälkeen, vältä paksuja öljyisiä rasvoja. Käytä vain kevyesti imeytyviä rasvoja tai seerumeja, jotta rasvaa ei jää ihon pintaan meikin alle.

Muah IdaCharlotta

Harjukatu 12 G 8

40100 Jyväskylä

hairstylesbydm@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram