Infoa kampaukseen ja meikkiin valmistautumiseen

Kampaus

1. Kunnollinen pesu mielellään edellisenä iltana kahteen kertaan. Jos mahdollista, käytä syväpuhdistavaa shampoota. Pese hiukset tuuheuttavilla tuotteilla mieluummin kuin hoitavilla ja silottavilla.

– hoitoainetta vain latvoihin ohuesti ja huolellinen pesu. Vältä silottavia ja rakennepaikkaavia tuotteita myös hoitoaineissa.

– Hiusöljyjä tulisi välttää päivää ennen kampausta, sillä ne heikentävät kiharoiden sekä kampauksen pysyvyyttä.​

2. Käytä pyyhekuiviin hiuksiin reilusti  muotovaahtoa ja halutessasi myös kiharasuihketta/suolasuihketta. Kampaa tuotteet tukkaan harvapiikkisellä kammalla. Tämän jälkeen kuivaa hiukset huolellisesti, föönaa ronskilla kädellä, jotta hiuksiin saadaan tekstuuria ja vältä siloittelua harjalla- käytä mielummin käsiä puristelevin ottein kuivauksen apuna. Muotovaahto on tärkeä esivalmistelu erityisesti jos kampaustoiveena on kiharat.

​3. Pyöräytä hiukset kevyesti nutturalle tai letille yöksi.

Meikkaus

1. Kuori kasvot huolellisesti (erityisesti kuivat kohdat) pari päivää ennen meikkiin tuloa. Vältä kuitenkin liian vahvoja tuotteita, jotta iho pysyy ehjänä.

​2. Pese kasvot huolellisesti edellisenä iltana ja rasvaa paksulla kosteuttavalla rasvalla yötä vasten.​

3. Pese kasvot aamulla ennen meikkiä miedolla pesunesteellä tai -maidolla. Rasvaa kasvot tämän jälkeen, vältä paksuja öljyisiä rasvoja. Käytä vain kevyesti imeytyviä rasvoja tai seerumeja, jotta rasvaa ei jää ihon pintaan meikin alle.

Extra vinkki;   Mikäli haluat, että kasvosi ovat aivan extra täydelliset meikkiä varten, niin suosittelen sheivaamaan kasvot edellisenä iltana. Useasti ihon pinnalla kasvaa näkymätöntä haituvaa, joka ei periaatteessa haittaa, mutta meikki näyttää vielä astetta paremmalta ja sileämmältä, kun näitä ei ole.