top of page

YLEISET

Yleiset

Mitkä maksutavat käyvät palveluihisi?

  • Käteinen

  • Yleisimmät maksukortit

  • Mobiililähimaksu

Milloin Muah IdaCharlotta studio on auki?

Olemme tällä hetkellä vain sopimuksesta auki, eli sovithan/varaat ajan ennenkuin saavut. Avaamme keväällä 2024 myymälän Kuituhiukset.fi yritykselle, jonne pääsee shoppailemaan vapaammin aukioloaikojen puitteissa :)

Teetkö laskulle palveluita?

Laskutus on käytössä vain yrityksille.

Missä studiosi sijaitsee?

Studioni löytyy Jyväskylästä, osoite Väinönkatu 42 A 3. Sisäänkäynti on talon sisäpihalla eli se ei näy kadulle päin. Sisäpihalle pääsee rautaporteista talon 40 ja 42 välistä. Ovi luokseni löytyy heti vasemmalta talon kivijalasta. Ovessa hopea postilaatikko jossa lukee Muah IdaCharlotta.

 

Miten valmistaudun kampaukseen ja meikkiin ?

Löydät valmistautumisohjeet täältä > valmistautumisohjeistus

Voiko sinut tilata yrityksen juhliin tekemään kampauksia ja meikkejä ?

Kyllä, minulta löytyy yrityksille erilaisia palvelukokonaisuuksia.

Voit esimerkiksi

- tilata saunailtaan pikakampauksia ja pikameikkejä

- juhlien etkoille ehostamaan osallistujia

- juhlameikit ja juhlakampaukset iltagaalaan ennen tapahtumaa

- glitterpiste virkistysjuhliin, josta halukkaat voivat hakea glitter maalauksia kasvoihin

Voimme myös suunnitella paketin juuri kyseisen yrityksen juhlien tarpeisiin.

Miten varaan ajan?

Voit varata ajan joko nettiajanvarauksesta omatoimisesti TÄSTÄ tai voit laittaa minulle viestiä whatsapissa numeroon 0408211371.

Häät

HÄÄT

Milloin voi varata 2024 aikoja?

1.1.2024 alkaen. Nettijanvaraus kesän aikoihin muille kuin hääasiakkaille aukeaa 1.4 klo 18

 

Teetkö kotikäyntejä asiakkaan kotiin tai hotellin ?

Kyllä, kotikäynnin voi varata Jyväskylän alueelle valitsemalla ajanvaruksesta kotikäynti siirtymälisä (150€) ja kirjoittamalla lisätietoihin osoitteen sekä parkkeerausohjeet. Mikäli kohteessa on maksullinen parkkeeraus, tulee asiakkaan kustantaa tämä.

Miksi hääpalvelut ovat kalliimmat kuin normaalit palvelut?

Hääpalvelut ovat kalliimpia siksi, että 1) niihin sisältyy pitkän ajan varausmaksu joskus jopa vuosi ja varausmaksulla minä sitoudun siihen, että olen käytettävissä monen kuukauden päästä hääpäivänä  2) Jokaiselle hääasiakkaalle on varattu useampi tunti siihen, että olen läsnä vastaamassa kysymyksiin ja suunnitelemassa hääpäivän aikataulua ja toteutusta. 3) Hääpalveluihin on varattu pidempi toteutusaika, kuin normaaleihin versioihin ja niihin myös panostetaan enemmän, jotta juuri sinun häälook olisi täydellinen.

Teetkö muilla paikkakunnilla kuin Jyväskylässä?

Kyllä, tilauksesta voin matkustaa myös muille paikkakunnille. Tässä vähimmäisvaatimus on, että kohteessa on useampi meikki ja kampaus, jotta voin tehdä koko työpäivän kyseisellä paikkakunnalla. Lähtöhinta on 150€ ja siihen tulee lisäksi kilometrikorvaus Jyväskylästä 42snt/km. Mikäli palvelut tarvitsee aloittaa aikaisin aamulla ja matkaa on yli kaksi tuntia tulee asiakkaan myös kustantaa yöpyminen.

Miten valmistaudun kampaukseen ja meikkiin ?

Löydät valmistautumisohjeet täältä > valmistautumisohjeistus

Montako kampausta ja meikkiä ehtii tehdä yhdessä aamussa ?

Useimmiten noin 5-7 henkilöä, riippuen kuinka aikaisin haluatte aloittaa ja tuleeko kaikille meikkiä ja kampausta. Teen mielelläni koko seurueen.

Ehostatko sulhasia?

Kyllä, voin myös laittaa sulhasen hiukset sekä tarvittaessa tehdä kasvojen ehostuksen.

Voiko hääkampaukseen laittaa pidennyksiä?

Kyllä, voimme käyttää pidennyksiä ja auki olevissa kampauksissa suosittelen niitä, sillä ne lisäävät kampauksen kestoa. Voit tilata pidennykset Muah IdaCharlotalta.

Vuokraatko hiustenpidennyksiä?

Kyllä, minulta löytyy muutamia värejä valmiina, joita voit vuokrata kampaukseesi. Vuokrausaika on 2 päivää, jonka jälkeen hiukset palautetaan tai postitetaan takaisin liikkeeseen. Vuokrapidennysten hinta on 49€/2 pv

Energiahoidot

Energiahoidot

Miten lähellä varausta voin vielä peruuttaa ajan?

Voit peruuttaa ajan joko varausvahvistus sähköpostin kautta, tai viestitse. Varauksen voi peruuttaa maksutta 7 päivää ennen varausta. Viikon sisällä peruutetuista ajoista veloitetaan 50% palvelumaksusta ja 48h sisällä peruutetuista ajoista 100% palvelumaksu. Tämä pätee myös sairastumisiin.

Kuituletit

KUITULETIT

Kauanko letit kestää hyvänä?

Kaikki kuituletit kestävät yön yli eli voit hyvin hakea kampauksen jo edellisenä päivänä. Alta näet lettikohtaisesti, kuinka eri mallit kestävät :)

 

- Tiukat hollantilaiset letit 1,5-4 viikkoa

- Levitetyt suuret hollantilaiset letit 5-7 päivää

- Läpiveto kuituletit 3-4 päivää

- 3D -läpivetoletti 3-4 päivää

 

 

- Ponihäntä + 6 lettiä 1-4 viikkoa

IMG_6036 3.JPG

Saako kuidun sinulta/ sisältyykö kuitu palvelun hintaan?

Kyllä, minulla on kuidut ja ne sisältyvät palvelun hintaan. Mainitsethan väritoiveen varauksen yhteydessä. Erikoiset värit ovat tilaustavaraa 1,5-2 vk

Voiko ohueen hiukseen tehdä letit?

Kyllä voi. Kuidulla saa todella muhkeat myös ohueen hiukseen.

Kuinka pitkät leteistä voi tehdä?

Niin pitkät kuin haluat, vaikka lattiaan :)

Kampaukset

KAMPAUKSET

Mitä pikakampaukseen sisältyy?

Pikakampauksessa on 30 min aikaikkuna, jossa ehdimme tehdä riippuen hiustesi pituudesta; kiharaa, pientä lettiä, kaksi hollantilaista lettiä, simppeli ponihäntä. Lyhyisiin hiuksiin ehtii luonnollisesti tehdä enemmän kuin pitkiin. Voit varata extra 15 min pitkille hiuksille, hintaan 5€

Ehtiikö pikakampaus ajassa laittaa pidennyksiä?

Jos omistat keskipitkät hiukset ja kyseessä on muutama pidennyspätkä, niin kyllä. Huomioithan, että pidennysten laitto vie aikaa kampauksen teosta, jolloin itse kampaus on yksikertaisempi.

Voiko kampauksen tehdä edellisenä iltana, kestääkö se?

Kyllä voi. Olemme useasti tehneet asiakkaille kampauksen edellisenä päivänä, joilla on aikainen aamu. Kampauksen teossa ja ulkonäössä otetaan huomioon kestävyys erityisen tarkasti. Asiakkaiden kampaukset ovat kestäneet jopa 4 päivää.

bottom of page